İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi

Sayın Başbakan'ımız Binali YILDIRIM'ın Yeni Yıl Mesajı

Güncelleme Tarihi: 15/01/2018

KARDEŞLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAYACAK
''Demokratik istikrarı, hukuk düzenimizi ve ülkemizin güvenliğini gözümüzün ışığı gibi koruyacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliği, muhalefet partilerimizin elbirliği ile toplumsal dayanışmayı daha çok büyütecek ve terörü bertaraf edeceğiz. Huzurumuzu, kardeşliğimizi kimse bozamayacak.Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine asla halel getirmeyeceğiz.

Birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, inanıyorum ki, ülkemizin hukukuna, kardeşliğimize ve demokrasimize yönelebilecek her türlü tehdit bertaraf olmaya mahkûm olacaktır.

2017'DE KALKINMAYA ODAKLANACAĞIZ
2017’yi üreterek, çalışarak en iyi şekilde değerlendireceğiz. Anayasa değişikliği ile ülkemiz ve demokrasimiz çok daha güçlü olacak. Sınırlarımızı korumakta bir an bile fedakârlıktan kaçınmayacağız. Ülkemizin güvenliğini sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 2017’de sosyal adalete, refah ve ekonomik kalkınmaya daha çok odaklanacağız.

TÜRKİYE, KÜRESEL VE BÖLGESEL BARIŞ İÇİN SORUMLULUK ÜSTLENMEYE DEVAM EDECEK
Türkiye, demokrasi, insan hakları ve kalkınma yolundaki çabasını yeni başarılarla taçlandırdıkça sadece kendi sınırları içerisinde değil, bölgesinde ve dünyada da bir istikrar ve güç merkezi olacak. Dünyadaki ve bölgemizdeki kritik gelişmelerden dolayı barışçı rolü daha çok anlaşılan Türkiye, insanlık onurunu yükseltmek için küresel ve bölgesel barışın tesisinde sorumluluk üstlenmeye devam edecektir.

''TÜRKİYE'NİN YILDIZI DAHA DA PARLAYACAK''
Aziz vatandaşlarım, Türkiye’nin ufku geniş, önü açık, yarınları umut dolu, geleceği aydınlıktır. İnanıyorum ki, önümüzdeki dönemde, Türkiye’nin yıldızı daha da parlayacak; bütün dünya ülkemizin, milletimizin başarılarını konuşacaktır.

Bu umutlarla yeni yılınızı kutluyor; 2017 yılının ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için barış, huzur ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum.''