İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi

Yeni Hastanemiz Temel Atma Töreni

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası Temel Atma Törenini gerçekleştirdik.‬
‪100 yataktan 420 yataklı tam donanımlı hastaneye dönüşümü için temel atma törenimize; Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet DEMİRCAN, AK Parti Grup Başkanvekili Yaşar Mehmet MUŞ, Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha ÖĞÜTKEN, Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof.Dr. Eyüp GÜMÜŞ, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İNCEÖZ, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram ŞENOCAK, İl Sağlık Müdürlüğü KHB 6 Başkanı Doç. Dr. M. Emin KALKAN, Avcılar Kaymakamı Hulusi DOĞAN, Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı, Yaşar KARAARSLAN, Gençlik Ve Kadın Kolları Başkanı, hastane personellerimiz ve kıymetli vatandaşlarımız katılım gösterdikleri için müteşekkirim‬.

açılış1.jpg
açılış2.jpg